Suksesshistorier

Har du opplevd kjærligheten på Bonderomantikk.no, vil vi gjerne at du sender oss din histore til support@bonderomantikk.no.

Jeg har funnet den jenta jeg lette etter og vil takke Dere i bonderomantikk for en fin datingtjeneste.


Fandt kjærligheten :)


Takk for det.

Hei! :)


Jeg har funnet go'gutten her inne, og har ikke tid til å sitte på nettet å chatte lenger. :) Men tuuusen takk for herligfin side! Lykketreff at jeg traff ham, kan du tro!! :) :)

Hilsen Pernille.

Trur eg har funnet kjærliheten...


takk for hjelpen, fin side.

Jeg vil slette mitt medlemskap for jeg har funnet den perfekte fyr takket være bonderomantikk.


Vi har det helt strålende i hverandres selskap.

Jeg har truffet en flott person her.


Ønsker derfor å slette profilen min. mvh Mona

Takk for flott side


Fann ei flott dame her inne som eg no er ilag med. Takk for flott side.

Jeg har møtt en utrolig herlig fyr her inne, som jeg har planer om å treffe.


Så da føles det riktig å slette profilen min her for å vise at jeg er seriøs ovenfor han! takk for en morsom dateing side. passet meg utmerket!

Hei! en hilsen fra Anja (aka: hestejente) og tor steinar som møttes på bonderomantikk høsten 2007.


Full klaff Vi vil bare sende nok en hilsen med takk til Bonderomantikk for et flott konsept som skaper glede i livene til mange mennesker.

Hadde det ikke vært for BR hadde vi garantert aldri møtt hverandre.

Tusen takk!.

Bonderomantikk på Vestlandet!


Me er 2 som har funne kvarandre på Bonderomantikk på Vestlandet og føler oss heldige som har funne kvarandre der ! Det er ikkje ein sjølvsagt situasjon at me skulle bli kjendt med kvarandre, fordi me har budd langt frå kvarandre og ville kanskje aldri ha truffe kvarandre utan at dette vart mogleg gjennom denne nettstaden. I dag har me det bra og lever eit roleg og godt liv i bygde Norge. Dette takka vere nettstaden bonderomantikk. Me vil anbefale alle som leiter etter den \"rette \" å gjere det samme. Du vil treffe mange kjekke og jordnære folk her inne, og ha tolmod,- kanskje du og finn den rette for deg !

Adam og Eva

Heldige meg!


I desember for to år sidan gjekk eg innpå bonderomantikk.no for og få meg vener som kanskje var i same situasjon som meg sjølv. Komme frå landet, og vere oldelsjente til ein stor gard. Det som skjedde var at verdens nydelegaste gut hadde vore innpå profilen min, og eg blei forelska ved første kikk. Det var rett og slett kjærleik ved første blikk. No har me snart vore saman i to år, og blei sambuarar i haust. Eg er verdens heldigaste jente takket vere bonderomantikk.no. Dersom du er i tvil har eg ein beskjed; Meld deg inn, og flørt i veg:) Kanskje du og finne drømmemannen? Lykke til!

Guro

Hei. Jeg traff verdens snilleste mann her i mai 2006.


Et år senere flyttet jeg til gården hans, ca 40 mil unna hjemstedet mitt. Det har jeg ikke angret på. :o) Ønsker alle andre lykke til med letingen etter den rette. En stor takk til dere for hjelpa.

Hilsen Anne

Hei, jeg har endelig klart å finne min betre halvdel.


Vi bodde ikke så langt fra hverandre. Men måtte allikevel få hjelp herfra. Nå har vi funnet kvarandre... takk for muligheten!

Mieblie

Fant min store kjærlighet på bonderomantikk.no.


Eg var singel og bonde 26år og aleinemor til to små troll. Familie og venner trua stadig vekk med at dei skulle melde meg på bonderomantikken på tv. Men eg kann ikkje sei eg er den som likar å vise meg på den måten på tv;-) så eg nekta stadig på dette.

Eg og ei veninne snakka om det en dag då ho fortalte meg at ho hadde laga seg ein profin på bonderomantikk.no. Eg vart så klart nysjerreg. og sjekka det ut, det var ikkje godt lange stunda før eg og hadde ein profil der. eg var inne og prata med ein del men fann liksom inngen som passa meg. Heilt til plutseleg ein dag (12.06.07.) var eg inne og såg på om der var noen nye som hadde vert inne å kjikka på min profil. Der var det 2 nye, eg gjekk straks inn på deiras profil får å sjå om det var nokon for meg.

Eg synest den eine virka intresand og sendte han ei meli med ein gang og håpa på svar men det kom ingen svar, ikkje før 2 dager etter den (14.06.07) dette endte med at vi maila ein masse til kverandre i ein periode det vil sei til vi vekslet tlf.nr. til kverandre. da ble det slutt på mailingen og tlf. vart flittigt brukt (eg fikk tlf reining på 7500kr så det sier seg vel selv hvor mye vi snakket med hverandre). vi snakka med kverandre dag og natt så bestemte vi oss får å treffes på contryfestivalen på seljord (27.07.07).

Ventetida var lang og spendene. men dagen kom og vi treftes det var heilt topp og alt klaffet det var akkuratt som om det smalt. og så forelsket vi vart. men helga gjekk så alt for fort og fjøset mitt kalla. vi reiste hjem eg til vestlandet og han til østlandet langt langt vekk fra hverandre:-( vi avtalte at han skulle komme bort å besøke meg på gåren min og treffe ungene mine. dette gjore han og vi fikk bare mer og mer følelser for hverandre og han og ungene gjekk kjempegodt sammen.

Han var hos meg i en hel uke før han måtte tilbake på jobb. han skulle jobbe en uke før han skulle komme tilbake på besøk men vi klarte ikkje vere borte fra hverandre få lenge så han fikk fri fra jobben og kom over 2 dager for han egentlig skulle og denne gang var han hos oss 14dager. før han måtte reise øst på igjenn. vi hadde diskutert om han skulle flytte bort til meg. så vi vart enige om at han skulle søke jobb og når han hadde fåt det skulle han flytte bort til oss men som vanlig klarte ikkje vi vente og det gjekk 2 dager etter han hadde reist så ringde eg han og sa at eg kunne komme bort å hente flyttelassen med ein gang og så var det gjort 30.08.07 flyttet vi sammen.

Vi drev gåren sammen. og var kjempe lykkelige. 15.09.07 forlovet vi oss, vi var på NM i brukshestkjøring i Alvdal der vi spiste god middag og forlovet oss. vi solgte gåren i april i år og flyttet til østlandet. Der vi bur nå i dag. nå er det 1 år siden og vi er like forelsket som det vi var da, og nå planlegger vi å gifte oss til neste år. men klarer vi å vente?? hvem vet. tiden vil vise!

hilsen Anita og Knut Andrè

Min kjærlighetshistorie..


Jeg og ei singel venninne var ute på byen en lørdags kveld. Håpet var jo å møte en kjekk og interessant mann.. men som vanlig var det ikke en eneste interessant mann i sikte..

Tilfeldigvis fortalte venninnen min meg at hun hadde profil på bonderomantikk.no, jeg ble straks litt nysgjerrig på dette, og bestemte meg for å undersøke denne siden litt... Selv elsker jeg å trene dyr, har selv hatt opptil flere av hver sort, og min store drøm har alltid vært å bo på gård!

-så skulle jeg prøve meg nett-dating, så måtte det bare bli bonderomantikk! Jeg hadde ikke så stor tro på det, men jeg hadde jo ingenting å tape på å prøve.

Jeg lagde meg en profil, og bare i løpet av et par dager hadde jeg en avtale om en date.. Utrolig nok ble dette full klaff med en gang. Jeg har virkelig truffet drømmemannen min!!! Nå har vi vært sammen i 5 md, og jeg skal flytte inn på gården hans... :)

Hadde det ikke vært for bonderomantikk ville vi aldri ha møttes! Så en stoooor takk til denne siden!!! Håper flere er like heldige som oss:)

Hilsen lykkelig og forelsket jente på 26.

Janne

Hei! Vil gjerne dele min største opplevelse med dere!


Ikke mange har vært like kritiske til denne måten å treffe folk på som oss, men i dag kan vi ikke annet enn å takke og bukke for vi har vært så heldig å finne hverandre her inne.. Livet føles helt magisk og vi klyper oss i armen daglig for å forsikre oss om at vi ikke drømmer! Alt stemmer og vi svever på skyer.. Har veldig lyst til å flytte sammen og få en fin familie og leve det gode liv sammen... Igjen takk for at dere gjorde det mulig å få oppfylt drømmene våre!

Mange hilsener fra Roar

Jeg datt ut


Her har det skjedd store ting,har truffet en knakende kjekk fyr her. Har planer om å møtes til sommeren. Det begyner å bli noen skyhøge tlf regninger nå,for vi har så mye å snakke om og dette er virkelig to tvillingsjeler som møttes over nettet takket være dere. Takk og takk .

liv

Hei!


Her inne fann ei jente frå Karmøy meg og fra det til nå har livet blitt herlig... Nå er me to kjærester og er så lykkelige med kvarandre... Så denne sida var verdt mykje. Til den som har laga sida: TAKK.... Du har iallefall ført oss sammen og det er me evig takknemlige for!!!!!

KLEM LINE OG SONDRE

Hei eg har funne den rette!


Hjerteleg takk te deg som fann opp bonderomantikk sida.veit ik ka eg sku ha gjort utan denne sida :-) Håpper andre finne den rette her inne. lar sida mi være her :-)

MisterJohnnyBoy

Her er vår historie!


Vi møttes 1 mai 06 første gang etter en mnd flørting på nett, sms, mail, forlovet oss i sept samme år, giftet oss 13/1-07, og nå venter vi på arvtakeren! H*n kommer om ca 4 uker!

Takk til BR!!!!

Birgitte

Hei alle håpefulle!


Ville bare sende min historie så dere kan bli inspirert. Jeg har truffet verdens beste mann her inne og er nå i ferd med å flytte inn hos ham. Vi hadde snakket i noen uker, da han spurte om jeg ville være med på fjellet en helg, og det takket jeg ja til. Jeg var ganske nervøs på forhånd, men det viste seg at det var full klaff fra første stund, og vi hadde en nydelig helg i fjellet sammen med hundene. Det var definitivt den beste første daten jeg har hatt! Nå kan jeg bare anbefale denne nettsiden til alle andre som jakter på kjærligheten, jeg vet at jeg har funnet den i alle fall!

hestejente

Nå har jeg funnet verdens snilleste mann :)


Å det hadde ikke vært mulig uten dere :)

Takker!

T.R

Takk for hjelpa BondeRomantikk.no


Vi fant hverandre her i mars 2006 ,sommeren 2007 flytta jeg nedover å ble ung kjerring på gården has Jo. Uten dere hadde vi ikke funnet hverandre og vi hadde gått glipp av den store kjærligheten så enda en gang Takk for hjelpa.

Rønnaug

Hei!


Vil fortelle at jeg har møtt mannen i mitt liv.

Tusen takk Bonderomantikk:-)

Hilsen Tove

Hei!


Vi traff gjennom bonderomantikk.no og har bodd 1 år sammen nå :-). Lykke til andre par også!! M & J, Trøndelag

Marita & Johan

Hei:-)


Ble kjent med en flott kvinne her i november og vi brukte mye tid sammen i jula. Hver helg har vi tilbrakt sammen frem til juni da vi ble samboere og nå venter vi familieforøkelse ut på nyåret. Dette var suksess.

friluftsmann

Hei,


Jeg har nå deaktivert min profil på Bonderomantikk.no, da jeg har truffet en flott mann her inne!

Tusen takk! ;-)

shikiti

Jeg fant Drømmemannen på Bonderomantikk (han fant Drømmedama)!


Nå legger vi ned to profiler og fortsetter sammen på livsveien. Takker så mye for at nettstedet finnes og ønsker alle dere andre lykke til :)

ginger

Hei nå har jeg fått meg kjæreste


og det var en her inne på bonderomantikken.. jippy jeg er så forelska.. tusen tusen takk for at jeg fikk æren av å møte drømme gutten min..

klem fra ElinK

Hei Eg takker for ei flott side


Et kjempe tillbud for oss som ønsker å prøve lykken. Eg fikk en melding fra en utrolig kjekk bonde for en mnd siden. Mange brev og tlf er det blitt i ettertid. Han hadde så mye mot ,at han hoppet i det og kjørte flere timer i påvente av å se om brevene sto i sammsvar med forfatteren . Jo da, En har ikkje mye og tape på å prøve, men eg må si han hadde mot og vilje til å teste lykken. Når det banket på døren her å mannen kom inn var det som om alle drømmer og forventninger blei oppfyllt. Vi har hadt ei kjempe trivlig helg. Bonden fekk ei helg uten mye arb og eg fekk en god arm å ligge på. Pga bonderomantikk har eg nå funnet mannen i mitt liv. Den rause,tves gjennom ærlige og robuste bonden som hadde alle di krav og ønsker eg drømmte om. Takker dere for siden som knyttet kontakten mellom oss. Denne siden var starten på noe som kan bli så mye mer. Takker for det,men nå fortsetter vi den spennende tiden fremmover utenom denne siden.Og håper det blir gård`s kjærring tå meg utpå sommaren. Ønsker alle som har profil på denne siden lykke til i jakten på kjærligheten.

Hilsen sognatrodle

Undrenes tid er ikkje over,- DRØMMEMANNEN FINS VERKELEG!!


Og det snålaste av alt,- eg hadde aldri møtt han utan Bonderomantikk.no!! Hjarteleg takk skal de ha,- og LYKKE TIL,- til alle de andre der inne,- framtida kan raskt verta ljos!! =)

Embrace

Hei og godt nyttår!!


Nå bare MÅ jeg dele solskinnshistorien og takke for at dere gav meg muligheten til å treffe mannen i mitt liv! I fjor høst havnet jeg ved en tilfeldighet på siden her og tenkte at jommen skal jeg ikke lage en profil og se hva som skjer! Tittet igjennom de andre profilene og fant en jeg tenkte jeg skulle skrive noen ord til, men før jeg kom så langt hadde han skrevet til meg! Det ble utvekslet mange brev om dagen de neste ukene, før det gikk over i sms'er og tilslutt 25 mil i bilen for en fantastisk date på gården hans. Hvem smelter ikke av en nydelig rypemiddag foran peisen og en deilig fjelltur dagen etter? :-) Det har blitt mange timer i bilen etter den første daten, og nå gjør jeg og datteren min budeier av oss og flytter inn til bonden! Til sommeren blir det nemlig familieforøkelse på farmen, og ser ikke bort ifra at det kimer i noen bryllupsklokker etterhvert heller ;-) Så igjen, TUSEN TAKK og håper dere andre finner det dere leter etter også!! En stor hilsen fra bonden, "frua", lillebudeia og den kommende odelsverdensborgeren :-)

Vildehilde

GODT NYTTÅR, alle sammen!


Vil gjerne fortelle dere en liten solskinnshistorie... ;-) Chattet med en fyr her inne for et par-tre mnd siden, og fant fort ut at han måtte være en bra kandidat for min søster som også hadde profil her inne på BR. De hadde litt kontakt, men storesøster fikk aldri noen oppdatering før nå på julaften... ;-) Søster'n dukket helt overraskende opp med nettopp denne fyren på julekveldsmiddag hos meg... :-) Tøff gutt som dumpet rett opp i familien, samt besto "prøvelsen" med glans! Velkommen til familien!!! Ser ut som lillesøster har funnet en av riktig kaliber, og bonden er meget fornøyd med valg av budeie... ;-) De ser svært så forelsket ut så det går nok ikke lenge før det skal kjøres flyttelass... Så nå er det bare og ønske seg nok et bonderomantisk blinkskudd... -En kjekk kar til meg også... :-) Lykke til med leitinga etter "den rette", folkens! -Kanskje nettopp 2007 blir et svært så romantisk år???

Grumfeguri

Jeg fant den store kjærligheten


og det beste av alt er at han elsker meg akkurat like høyt tilbake. Jeg er verdens heldgste og lykeligste jente nå. Takket være dere så fant jeg bonden i mitt liv. Vi sletter herved profilene våre da vi aldri skal lete etter noen nye kjærester igjen :)

Hilsen bondesnuppa og rubben

Hei :)


ville bare sei at eg har funne ein her inne :) og er veldi forelska.Og me har da veldi fint i sammen.Te dåke andre,stå på so dukke den rette opp :) Lukka te )

Helsing Gojento

Hei og hopp!


Ville berre fortelle dere min historie. Meldte meg på her for ikke så lenge siden. Var litt nysjerrig på hva dette var. Hadde ikke vert her lenge før der kom en mail til meg. Var en som lurtepå om vi skulle bli betre kjent. Jeg tenkte hvorfor ikke.... Han hadde sendt meg mail adressen sin så jeg la den til msn min. Vi begynte å chate litt på msn. Så utveksla vi tlf nr. De vart en del sms. Han lurte på om han kunne få lov til å ringe meg på kvelden,jeg sa selvfølgelig ja. Han ringte og vi satt i gått og vel over 2 timer og pratet. Han inviterte meg med på tur til København, jeg takket ja. Vi reiste til danmark en stund etter og det vart full klaff gitt. No er vi blitt et par, har forlovet oss. Så vi begge to vil bare takke dere!

go_jenta