Sikker dating

VIKTIG! Scammers


Vær klar over at du noen ganger kan oppleve det som innen online dating kalles Scammers. Dette er mennesker som legger ut profiler for å lure penger fra deg. Dersom du opplever å bli kontaktet av en hyggelig person som ønsker å bli kjent med deg, men ber deg om å sende en mail til sin email adresse, da bør det gå på en varsellampe. Ikke la deg lure når en jente skriver til deg og høres ut som du betyr alt for henne i første melding. Da må det iallefall gå på en varsellampe...med lyd!

Regel nr 1: ALDRI send mail direkte til et medlem før dere har blitt bedre kjent gjennom nettsiden sitt anonyme meldingsystem (Mailboks). Da reduserer du faren for å havne på en spamliste og motta tiggerbrev.

Det er dessverre vanskelig å hindre alle Scammers, fordi profilen de oppretter kan se helt vanlig ut. Det er først når de sender meldinger at de avslører seg. Derfor er det viktig at du er klar over faren og tar noen forhåndsregler. Opplever du noen mistenksomme meldinger vil jeg at du melder fra om dette.

Takk for at du er våken og hjelper oss med å holde nettsiden fri for Scammers.